Wat vinden onze klanten van Digitree?

Ing. Herman Best, groenbeheerder bij de gemeente Heerhugowaard:

“Wij gebruiken de digitreesoftware om gedetailleerd ons areaalbeheer in kaart te brengen, voor het inplannen van werk en het analyseren van boomziekten.” Met gegevens uit de digitreesoftware maakt de groenbeheerder eenvoudig Exceltabellen voor beleidstukken waarmee hij het college gedegen informeert. Volgens Herman Best is Digitree onderscheidend flexibel in de gegevensuitwisseling met andere systemen. Veel waardering heeft hij bovendien voor de snelle service waarmee zijn klantspecifieke wensen vertaald zijn in de opgeleverde software.

 

Wil op ’t Roodt, beleidsmedewerker bij de gemeente Weert:

“De gebruiksvriendelijkheid van de Digitree is zo groot dat een aannemer er met een half uurtje uitleg al mee kan werken.” De gemeente Weert werkt met externe boominspecteurs die hun gegevens via een PDA aan hun opdrachtgever aanleveren. Zowel het inventariseren als het muteren van de gegevens na de snoei gaat snel en eenvoudig. Als pluspunten noemt de beleidsmedewerker bovendien dat Digitree  optimaal afgestemd is volgens de richtlijnen van CROW en goed uitwisselbaar is met andere systemen.

 

Reactie BoomTotaalzorg op nieuwe mobiele applicatie door Jildert Jellema (maart 2014):

"Vandaag het tweede project opgeleverd dat we met de testversie van Digis hebben opgenomen.

Nu al ruim 12.000 bomen zonder problemen kunnen inventariseren en kunnen exporteren.

Het volgende project is al weer onderweg en het verloopt vloeiend! Hopelijk vinden we geen kinderziektes meer en is de eerste officiële versie binnenkort een feit.

Jullie GIS-app is er klaar voor, Digitree!"

 

Meer reacties

"Wat mij betreft, en de 3 etw'ers van Boomtotaalzorg die er mee hebben gewerkt, een grote stap vooruit!

En nog steeds super dat de wisseling en synchronisatie tussen online database en offline inventarisatie zo probleemloos op elkaar aansluit! "

 

"Drie inventarisatiemedewerkers, drie deelopdrachten, 10 wijken binnen één project leverde vaak genoeg gegevensconflicten op. Niet meer met de nieuwe versie! Ga zo door, Digitree!"