aanmelden digitree nieuws


Blijf automatisch op de hoogte van het digitree nieuws, vul hieronder uw e-mail adres in en ontvang een e-mail bericht als er nieuws is.
E-mailadres
 

digitree nieuws

update viewer

Update digitree viewer Bij de update van de viewer zijn we volledig overgestapt op Open Layers. Voorheen was het noodzakelijk om... Lees meer >>

Twitter

Welkom op boominfo.nl

 

Informatie over bomen wordt op allerlei manieren en in allerlei beheersystemen vastgelegd. Door de diversiteit aan beheersystemen en bestandsformaten is het voor een boombeheerder vaak onduidelijk hoe boomgegevens beheerd en gedeeld kunnen worden. Middels deze pagina proberen wij een beeld te geven van de mogelijkheden van het delen van informatie over bomen. Uiteraard ondersteund vanuit onze expertise over het converteren van boomgegevens, het opzetten van een inventarisatieproject, het samenstellen van een inventarisatie die aansluit bij de beheerpraktijk en het ontsluiten van boomgegevens.

 

De informatie op deze pagina bevat steeds een samenvatting van de bevindingen van de gebruikersvereniging van digitree. In deze vereniging wordt kennis over beheer van bomen gedeeld door gebruikers van digitree. Deze kennis willen wij u niet onthouden.

 

De eerste bijeenkomst van onze gebruikersvereniging vindt plaats op 6 september 2012. Vanaf dan zal deze pagina ook periodiek voorzien worden van nieuwe informatie.

 

Heeft u nu al interesse in de mogelijkheden kijk dan verder op www.digitree.nl